dimecres, 18 de juliol del 2018

SORTIDA A PENYES ALTES DEL MOIXERÓ I PRAT DE CADÍ -JULIOL-2018


SORTIDA A PENYES ALTES DEL MOIXERÓ I PRAT DE CADÍ 01-07-2018

                   No es la primera vegada que fem una sortida doble, una pels quins volem caminar més i una altre pels quins volen caminar menys , tots ens trobem  a l’hora de dinar !!
                  Una sortida a Penyes altes del Moixeró i l’altre a Prat de Cadí, les dues són d’un  recorregut paisatgístic excepcional .
                  Penyes Altes del Moixeró: Sortida de forta pujada  des de Gréixer per la Canal de la Serp fins el coll del Penyes Altes, llavors ja amb menys pendent però amb trossos de grimpades s’arriba al cim del Penyes Altes amb un desnivell pujant de 1473 metres arribant a una altitud màxima de 2277 metres i un recorregut de 14,78 Km. Déu nidó !!!!  va ser un molt bon entrenament.
                 Prat de Cadí:  Sortida des d’Estana fins a Prat de Cadí, un dels llocs més bonics per veure la serra del Cadí, per un camí agradable s’arriba fins els peus de la cara nord del Cadí, des d’on tenim unes impressionants vistes de tota aquesta vessant de la serra, amb les seves canals i parets de roca. Prat de Cadí és un extens prat situat a 1826 metres, pràcticament tota la ruta transcorre a dins el Parc Natural del Cadí – Moixeró.


























                                Penyes Altes del Moixeró















                                          Prat de Cadí