dilluns, 30 d’agost del 2021

VOLTA COLL D'ESCRIGA I ST. MIQUEL DE TURBIANS AGOST-2021

 

RUTA COLL D’ESCRIGA A ST. MIQUEL DE TURBIANS 13-08-2021

Abans d’arribar a Gisclareny, a peu de carretera trobem el pal indicador que ens situa al coll d’Escriga. Deixarem el cotxe aparcat aquí.
Sortim del Coll d’Escriga agafem el camí a mà Esquerra de la carretera el començament  amb pujada però molt aviat  amb una forta baixada, amb la vista majestuosa del Pedraforca, que ens acompanya bona part d’aquest recorregut, i als nostres peus Gisclareny. 
Continuem el camí per la carretera, on trobarem el desvio a la nostre dreta que ens porta al mirador d’Albert Arilla -en memòria d'aquest guarda del parc i veí de Gisclareny-. On podeu admirar l'església de Turbians, el nucli de població de Gisclareny, la serra d'Ensija i les magnífiques vistes del Pedraforca.
Tornem a la carretera i aviat a la nostre dreta surt un corriol (hi ha pal indicador), que ens porta al pla on hi ha l’església de Sant Miquel de Turbians. Teniem el dinar reservat a Cal Miseria  de Gisclereny, molt bé tot, el seu nom no té res a veure amb la quantitat de menjar, més aviat al contrari.